Workshops

Welkom bij 't Ryahuis

Aan de Telefoonstraat in Zuidlaren staat ’t Ryahuis, dé breiwinkel van het noorden! Of, zoals klanten soms opmerken, een snoepwinkel vol bolletjes, garens en prachtige kleuren.

’t Ryahuis staat voor kwaliteit en deskundig advies. De collectie garens is met zorg uitgezocht en bestaat o.a. uit  de topmerken Rowan, Marianne Isager, Noro, Lang yarns en Habu textiles. 

Om een passend advies te kunnen geven luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. We zijn pas tevreden als ze met een goed gevoel de winkel verlaten.

Aan de gezellige koffietafel kunt u op uw gemak en natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee bladeren en kijken in de uitgebreide collectie brei- en haakboeken. Via het menu kunt u zien waar ’t Ryahuis verder voor staat.

Een bezoekje aan ’t Ryahuis is zeker de moeite waard.

U bent van harte welkom! De koffie en thee staan klaar!

Graag tot ziens!


Nieuws!

2018-03/lace-denim.jpg

Rowan Selects Denim Lace
Looplengte: 400 meter / 437 yds per 50g
Samenstelling: 95% katoen, 5% ander materiaal

Prijs per cone € 7,50

Bij aankoop van dit garen ontvang je gratis het boekje van Rowan Selects Denim Lace met daarin 4 ontwerpen van Martin Storey & Sharon Miller. Inclusief Nederlandse vertaling!

Lees verder

Nieuwe brei- en haakboeken!

2018-03/klein-rowan63.jpg

Lente/zomer magazine van Rowan nr 63.

41 nieuwe patronen voor vrouwen van ontwerpers zoals Lisa Richardson, Martin Storey en Sarah Hatton. Heerlijke comfortabele kabel- en ajour patronen, evenals prachtige accessoires.

Met Nederlandse vertaling.

Prijs € 20,50

Lees verder

Openingstijden!

Woensdag  10.00 - 17.00 uur

Donderdag  10.00 - 17.00 uur

Vrijdag  10.00 - 17.00 uur

Zaterdag  10.00 - 17.00 uur