Dubbelzijdig breien

Wat is dit nu precies? Het belangrijkste kenmerk van dubbelzijdig breien is dat het breiwerk bestaat uit twee lagen die tegelijk gebreid worden. Bovendien zien beide kanten eruit als tricot breiwerk. Dubbel breiwerk wordt ook wel double-face knitting genoemd. Het is heel geschikt voor sjaals.

Wanneer? Zaterdagmorgen 5 november van 10.00 - 12.00 uur

Kosten? € 32,50 inclusief oefengaren en koffie/thee met wat lekkers.

U kunt zich opgeven via de mail info@ryahuis.nl of bellen 050-4092618

Kabels breien

Kabels zien er altijd heel ingenieus uit. Dat maakt de drempel om kabels te gaan breien misschien een beetje hoog. Maar met behulp van een kabelnaald kun je de kabels net zo ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Deze workshop is bedoeld om kennis te maken met het breien van kabels. Tijdens de workshop breien we een aantal proeflapjes met verschillende kabels. Ook kijken we naar hoe patronen van kabels gelezen moeten worden. 

Wanneer? Zaterdagmorgen 19 november van 10.00 - 12.00 uur

Kosten? € 32,50 inclusief oefengaren en koffie/thee met wat lekkers.

U kunt zich opgeven via de mail info@ryahuis.nl of bellen 050-4092618


Binnenkort plannen we een nieuw datum.....

Extra Workshop Top-down breien aan de hand van het boek Cocoknits van Julie Weisenberger.

Het blijft een succes, de workshop Cocoknits Top-down breien. Vandaar dat Biche en ik nog 1 zondag gepland hebben, te weten:

 


Alle informatie nog even op een rijtje:

Een trui of vest van boven naar beneden breien in 1 stuk? Dat kan! Bij deze 'Cocoknits' methode kunt u uw breiwerk precies op maat maken.

De cursus wordt gegeven door Biche Eleveld, ontwerpster en kleurenadviseuse. Ze heeft jarenlange breiervaring en heeft al verschillende workshops gegeven.

De voorbeelden hangen in de winkel. U kunt dan kijken wat u aanspreekt qua model en wat voor garen u wilt gaan gebruiken.

We beginnen om 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.

De kosten zijn 65 euro, dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een lunch.

Wij raden u wel aan om het boek 'Cocoknits sweater workshop' aan te schaffen. De prijs van dit boek is 45 euro. 

Mocht u meer informatie willen of u wilt zich meteen opgeven? Dat kan telefonisch 050-4092618 of via de mail info@ryahuis.nl

 


                                          Workshop op maat

Het is mogelijk om een workshop op maat bij ons te volgen. Bijvoorbeeld als gezellig uitje met vriendinnen, zussen, of als bedrijfsuitje. In overleg vullen we de workshop in. Informeer naar de mogelijkheden.