Gedurende onze reis naar Tversted (Isager) werd ons verteld dat wij als retailers een reis kunnen organiseren naar Tversted voor onze klanten, jullie dus. Lijkt jullie dat niet geweldig om samen zo'n midweek te ervaren?
Samen met onze dochter, Lizelotte, zijn wij bezig met het organiseren van deze brei-reis. 
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of hier voldoende interesse voor is. We hebben inmiddels op instagram een polletje gemaakt. We hebben daardoor gemerkt dat er wel animo voor is.

De midweek zal er als volgt ongeveer uit komen te zien (er kunnen nog aanpassingen komen in de planning, dus dit is een globaal beeld):


- Ontbijt, lunch en avondeten worden door Isager verzorgd

- 4 Nachten in het Isager gasthuis

- Vervoer heen en terug naar Tversted

- Ochtend zwemmen (vrijblijvend)

- Rondleiding door de school 

- 2 Workshops

- Isager shop bekijken

- Bezoek aan de house of wool

- Dagtrip naar Skagen/Grenen (eigen kosten)


Kosten: Tussen de 700 en 950 euro. 

Deze brei-reis zal, zoals het nu lijkt, plaats gaan vinden van 21 t/m 25 april 2025.

Wanneer u echt interesse hebt om mee te gaan kunt zich hieronder opgeven door het formulier in te vullen. U komt dan op de lijst te staan en houden we u op de hoogte van de vorderingen. 
We zullen met de bus of het vliegtuig naar Tversted reizen met het maximale aantal personen van 25. Wanneer er meer intresse is zal u op de wachtlijst komen te staan. Bij een afmelding zal de eerst volgende op de lijst kunnen aansluiten bij de brei-reis. Heeft u nog vragen laat deze gerust achter hieronder. 

De brei-reis kan alleen door gaan, als we met de bus gaan, als er maximaal 25 personen zich opgeven. Gaan we met het vliegtuig, dan zal minimaal 14 personen voldoende zijn.

Als u zich heeft aangemeld staat er nog niks vast, het is puur ter oriëntatie of er serieus interesse is. 

Hopelijk bent u enthousiast geworden over de brei-reis. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie reacties! 

Opgeven voor brei-reis in April 2025!