Het Rowan magazine nr. 68 is binnen!

 

Weer een prachtig boek, zoals we gewend zijn van Rowan. 

 

Prijs: € 20.50

Dit zijn de 5 nieuwe breimodellen van Helga Isager! Ze zijn gebreid van de nieuwe kwaliteit Alpaca 3 van Isager (50% merino/50% alpaca). Heerlijk zacht en een vlot breiwerkje op naalden 7.

Dit is onze stand zoals we op de brei-en haakdagen en de handwerkbeurs in Zwolle staan. Door het Corona-virus staan wij nu niet op deze beurzen, maar hopelijk vindt u de weg naar onze winkel in Zuidlaren.

Vandaag de zevende uitgave van de serie KIM van Kim Hargreaves ontvangen. Zoals we gewend zijn weer 12 prachtige gebreide modellen van verschillende Rowan garens. De garens die ze in deze uitgave gebruikt zijn: Kidsilk Haze, Alpaca Classic, Alpaca soft dk en de Brushed fleece.

 

Prijs: €13,95 euro

NIEUW in 't Ryahuis: Isager Alpaca 2 is een zachte mix garen van 50% merino-wol en 50% alpaca. Geschikt voor baby- en kinderkleding. Prima in combinatie met Spinni, Tvinni en Silk Mohair. 

We hebben nog 2 kleuren toegevoegd! Kleur 47 (antraciet grijs) en kleur 100 (donker blauw).

De zomer is nog maar net begonnen en 't Ryahuis ligt alweer vol met de nieuwe winter collectie van Lang Yarns. Allemaal nieuwe garens en het winter boek! Zeker een keer leuk om langs te komen voor een kopje koffie om rustig de boeken door te bladeren. 

Het is bijna zover..........Martin Storey start een knit-along van een kussen of deken. Het garen wat hij gebruikt heeft is van Rowan, pure wool superwash. Wij organiseren in de oneven weken op de zaterdagochtend een breiochtend waar we met elkaar gezellig gaan breien aan je eigen kleed en/of kussens. We starten zaterdag 25 mei om 10.00 uur met het eerste patroon. Mocht u besluiten om mee te gaan doen, kom dan van te voren nog even in de winkel om een kleur uit te zoeken of kijk op de site van Rowan yarns onder het kopje news and events en mail mij de gewenste kleur even door. De patronen, maar ook koffie en thee zullen klaar staan. Vindt u het leuk om op de zaterdag ochtend samen te breien, stuur ons dan een mailtje info@ryahuis.nl. Wilt u meer informatie dan kunt u ons ook bellen 050-4092618

Nieuw in 't Ryahuis! De Japansk Bomuld van Marianne Isager, 100 % katoen. Leuk te combineren met de Silk Mohair van Marianne Isager. Ook staan er modellen van deze katoen in het nieuwe boek van Marianne, Twelve knit sweaters. 

Het nieuwe boek van Rowan met 14 patronen! Verkrijgbaar bij 't Ryahuis. Ook hebben wij de Moordale wol (70% wol en 30% alpaca) in de winkel. 

Het nieuwe boek van Kim Hargreaves. Met allemaal basic modellen van garen van rowan.