Deze deken is gebreid door Helmie. We mogen hem van haar lenen en is dus te bewonderen bij ons in de winkel. Het materiaal wat ze gebruikt heeft is de Spinni samen met de Alpaca 1 van Isager. De deken is geïnspireerd door de trui Winter, ook een ontwerp van Marianne Isager. Als u zin heeft om deze te breien dan kunnen we natuurlijk uw eigen kleurencombinatie samenstellen. 

Leuke gebreide kussens!

Dit zijn ontwerpen van Marianne Isager. Deze beide kussens worden opgebouwd uit vlakken die meteen aan elkaar gebreid worden. Erg leuke techniek. Het garen wat ze gebruikt heeft is de Spinni en Tvinni.

Wij hebben pakketten, die op maat gemaakt zijn, in de winkel te koop 

De prijs is € 45,-

Leuke nieuwe boeken van Rowan Bloom! 

Leuke breimodellen voor moeder en kind. De modellen zijn gebreid van o.a. de Rowan Cotton wool en de Summerlite dk. Beide boekjes hebben een Nederlandse vertaling.

Dit is een greep van de prachtige sjaals uit het boek van Marianne Isager genaamd Knitting & Chopsticks!

 

Weer een prachtige nieuwe omslagdoek! Deze doek is gebreid van de Tvinni van Isager. Het sterren patroon komt uit het Inka boek van Marianne Isager. Het pakket is te koop bij ons in de winkel en via www.demooistebreipakkettten.nl. Het pakket kost 99,95 euro, inclusief Nederlands patroon.

Dit is het nieuwe boek van Kim Hargreaves "Winter"! Stoere truien en vesten van grof garen, maar ook klassieke modellen van dunnere materialen. Leuk al die verschillende stijlen in 1 boekje. De garens die gebruikt worden zijn o.a. Merino Aria, Kidsilk Haze, brushes fleece, Alpaca soft dk en Alpaca classic.  

De prijs 14,50

Nieuw boek van Marianne Isager en Jens Rahbek Hansen!

Een bijzonder boek met breipatronen en heerlijke recepten.

Knitting needles & Chopsticks!

Dit boek is een mooie samenwerking tussen Marianne en Jens. De recepten komen uit de klassieke Japanse keuken en de gebreide modellen, sjaals-omslagdoeken en een muts, hebben de naam gekregen van Japanse steden.

Prijs is 30,50

 

Een nieuwe kleurcombinatie van de Tokyo sjaal van Marianne Isager. De sjaal is met 2 draden gebreid te weten de Alpaca 1 en de Spinni, beide kwaliteiten van Isager.

 

Het pakket kost 89,50 euro. Ook te bestellen via demooistebreipakketten.nl

Weer een nieuw boek van Kim Hargreaves! Wauw, ze blijft maar mooie boeken uitgeven.  In dit boek Hope staan 12 prachtige warme truien en vesten met mooie halslijnen en mooie details voor de vorm van de mouwen. De kwaliteiten die o.a. gebruikt zijn van Rowan zijn Alpaca soft dk, Alpaca classic, Kidsilk Haze, Merino aria en de Brushed fleece.

Kinderboek van Rowan! Een leuke mix van verschillende patronen voor jongens en meisjes van 4 - 9 jaar. De ontwerpers zijn Lisa Richardson, Martin Storey en Georgia Farrell. Ze gebruiken Baby Merino and Baby Merino Silk DK.

Babyboek van Rowan!

In de Essential Baby Knits staan 8 modellen voor babies.

De collectie bestaat uit vestjes, truitjes, deken, sokjes en mutsjes.


Het Rowan magazine nr. 68 is binnen!

 

Weer een prachtig boek, zoals we gewend zijn van Rowan. 

 

Prijs: € 20.50


Dit zijn de 5 nieuwe breimodellen van Helga Isager! Ze zijn gebreid van de nieuwe kwaliteit Alpaca 3 van Isager (50% merino/50% alpaca). Heerlijk zacht en een vlot breiwerkje op naalden 7.

Dit is onze stand zoals we op de brei-en haakdagen en de handwerkbeurs in Zwolle staan. Door het Corona-virus staan wij nu niet op deze beurzen, maar hopelijk vindt u de weg naar onze winkel in Zuidlaren.

Vandaag de zevende uitgave van de serie KIM van Kim Hargreaves ontvangen. Zoals we gewend zijn weer 12 prachtige gebreide modellen van verschillende Rowan garens. De garens die ze in deze uitgave gebruikt zijn: Kidsilk Haze, Alpaca Classic, Alpaca soft dk en de Brushed fleece.

 

Prijs: €13,95 euro

NIEUW in 't Ryahuis: Isager Alpaca 2 is een zachte mix garen van 50% merino-wol en 50% alpaca. Geschikt voor baby- en kinderkleding. Prima in combinatie met Spinni, Tvinni en Silk Mohair. 

We hebben nog 2 kleuren toegevoegd! Kleur 47 (antraciet grijs) en kleur 100 (donker blauw).

De zomer is nog maar net begonnen en 't Ryahuis ligt alweer vol met de nieuwe winter collectie van Lang Yarns. Allemaal nieuwe garens en het winter boek! Zeker een keer leuk om langs te komen voor een kopje koffie om rustig de boeken door te bladeren. 

Het is bijna zover..........Martin Storey start een knit-along van een kussen of deken. Het garen wat hij gebruikt heeft is van Rowan, pure wool superwash. Wij organiseren in de oneven weken op de zaterdagochtend een breiochtend waar we met elkaar gezellig gaan breien aan je eigen kleed en/of kussens. We starten zaterdag 25 mei om 10.00 uur met het eerste patroon. Mocht u besluiten om mee te gaan doen, kom dan van te voren nog even in de winkel om een kleur uit te zoeken of kijk op de site van Rowan yarns onder het kopje news and events en mail mij de gewenste kleur even door. De patronen, maar ook koffie en thee zullen klaar staan. Vindt u het leuk om op de zaterdag ochtend samen te breien, stuur ons dan een mailtje info@ryahuis.nl. Wilt u meer informatie dan kunt u ons ook bellen 050-4092618

Nieuw in 't Ryahuis! De Japansk Bomuld van Marianne Isager, 100 % katoen. Leuk te combineren met de Silk Mohair van Marianne Isager. Ook staan er modellen van deze katoen in het nieuwe boek van Marianne, Twelve knit sweaters. 

Het nieuwe boek van Rowan met 14 patronen! Verkrijgbaar bij 't Ryahuis. Ook hebben wij de Moordale wol (70% wol en 30% alpaca) in de winkel. 

Het nieuwe boek van Kim Hargreaves. Met allemaal basic modellen van garen van rowan.